Snusogram recension – Det här tycker kunderna!

Vi på Snusogram fick in följande email till oss häromdagen från vår kund Christian Olsson i Eskilstuna. Vi känner oss så ärande och glada att vi nu har valt att publicera inlägget här nedan.

Vi hoppas självklart att er upplevelse av Snusogram är lika god som Christians.

Årets bästa tjänst för snus online!

Hej teamet bakom Snusogram.

Jag vill bara tacka er för er grymma snustjänst!

Sedan i februari 2016 har jag varit kund hos er och jag är fortfarande lika nöjd som jag var första gången jag fick hem mitt paket med Göteborgs Rapé, eller egentligen blev jag helt till mig första gången jag såg snuset ligga där på entrémattan när jag öppnade min ytterdörr.

Sedan den dagen har jag faktiskt inte besökt en enda snusbutik till min och min flickväns glädje!

Innan jag började använda mig av er tjänst snusade jag över en snusdosa om dagen, något jag försökte trappa ner under en tid men aldrig riktigt lyckades med. När jag beställde min första snusprenumeration från Snusogram sa jag då till mig själv att aldrig prenumerera på mer snus än två stycken stockar per månad. Och detta är faktiskt ett löfte jag har hållit mig till sedan dess.

Kort sagt, ni har både hjälp mig att hålla bättre koll på min snuskonsumtion samtidigt som plånboken och inte minst min flickvän är tacksam. Nu sparar jag in en hel del pengar på billigt snus online och istället har vi nu bokat en weekendresa till Barcelona i vinter!

Stort tack,
Christian Olsson

När ni ska handla snus online eller behöver bättre koll på er snuskonsumtion, glöm då inte bort att Snusogram står vid er sida!

Stort tack för detta år!

Nytt år och nytt snus väntar som vi brukar säga här på Snusogram!

– Snusogram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Nödvändiga fält är markerade *