Snusnyheter 2017

Snusets framfart fortsätter. Dessa är snusnyheterna för 2017!

 

Swedish Match fortsätter att pumpa på med nyheter, re-branding av existerande produkter och nylanseringar. Den mest aktuella förändringen är Kardus, Swedish Match populära premiumsnus som har sin årliga lansering i Februari.

Även det vita snuset fortsätter att ta marknadsandelar när British American Tobacco, som bland annat äger Epok, förstärker sitt patent. Vad det innebär är osäkert, men British American Tobacco har en marknadsandel på 0,7 procent i Sverige. Den är något högre i Norge och även om snus inte är lagligt i Damark än finns den i mer eller mindre alla tobaksaffärer.

I Norge har det blivit hårdare regler när det gäller dosornas design. Nyligen infördes samma varningstext både på snus och cigaretter. Något frustrerande för de som anser att snus inte är lika hälsofarligt som andra sorter av tobak. Om detta kommer påverka Snusogram och snus online allmänt återstå att se.

Och avslutningsvis kan vi konstatera att Youtube och snus går hand i hand. Snusälskare, framförallt i USA, fortsätter att hängivet producera videor om snus. Nedan har vi Chads Top 10 snus inför 2017.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Nödvändiga fält är markerade *