Snus Online: Här handlar du smartast

Snus Online: Här handlar du smartast

Beställer du alltid ditt snus från samma ställe? Vilken affär säljer billigast snus online? Och blir det billigare än den lokala kiosken?

Det är inte ont om webbsidor som säljer snus – Det är nästan lika många till antalet som det finns snussorter. Och vi snusare är ofta rätt lata när det kommer till att skaffa sitt snus, vi köper där vi alltid köpt. Det är lite som om att byta från favoritssnuset till något helt annat, man gör det helt enkelt inte. Och när det väl kommer till kritan, visst har man betalat hutlöst med onödiga pengar på Pressbyrån eller 7eleven när Generalen där hemma plötsligt tagit slut.

Det är därför Snusogram introducerade snus online på ett helt nytt sätt. Vi vill att det ska vara billigt, färskt och enkelt – Och dessutom hamna rakt ner i brevlådan varje månad. Du väljer helt enkelt bland de sorter som passar dig bäst – General portion, Göteborgs Lös, eller varför inte en klassisk Skruf? Sen dimper det ett paket från oss till er, varje månaden – Vilket gör att du får koll på din konsumtion och du slipper springa ner till den lokala kiosken när sista dosan tagit slut.

 

Snus Online

Självklart finns det ett billigare alternativ än online snus – Gör snuset själv!

Vi har skrivit om det tidigare, och det gäller fortfarande än i dag. Priset på snus går inte att trycka ner mer, om du inte gör det själv. Det tar en tid att lära sig knepen, och det kommer lukta en del från din ugn – Men det går utmärkt om man har lite tålamod. Och har du även en sambo med lite tålamod, eller kanske rentav någon som unnar sig en snus – Är läget ännu bättre.

Skatten, snuset största fiende

Utan att bli för politiska, för vi vill inte ge oss in i skattepolitiken överlag, är snuset ofta i blåsväder då vi snusare ofta hamnar i samma fack som rökare. Och om det inte är den höga tobaksskatten, göms vi bort i kioskerna så inte unga ska exponeras inför fina snusdosor. Samtidigt rullar diskussionen vidare om e-cig, som verkar klara sig från både skatter, exponering och skilda meningar när det gäller hälsorisken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Nödvändiga fält är markerade *