General Portion, beställ klassikern

Världens bästa snus? General Portion snus är, om inte den bästa, en klassiker. Här pressar vi ner priserna, och listar de mest populära sorterna.

 

I mitten av 1800-talet, börjar Johan A Boman vad som kommer att vara hans livsverk – att hitta den perfekta snus. Efter
fyra år av utveckling och mödosamt arbete resulterade i 1866, General Snus, ett svensk snustradition som fortsätter än i dag. Under dessa 150 år har snuset utvecklats men Bomans grundrecept lever än kvar i de nya produkterna. År 1985 introducerades General portionssnus på marknaden, 18 år senare presenterades General White Portion samtidigt som General Onyx med sina svarta portionspåsar lanserades 2005.

 

Top 5, inklusive de bästa priserna

Du beställer enklast, billigast genom länkarna nedan. Och med Snusogram hjälp håller vi dig tillgodosedd varje månad. Någon sort som saknas? Självklart har vi hela General-sortimentet.

 

General Snus, Portion och Lös

 

General Mackmyra, snusfavoritens senaste tillökning

År 2016 största nyhet i generalfamiljen är whiskysnuset General Mackmyra, ett snus som tagit fram tillsammans med whiskytillverkaren Mackmyra. I samband med denna lansering plockar Swedish Match ut sitt tidigare whiskysnus Probe ur sortimentet.

Den senaste tillökningen, Mackmyra
Den senaste tillökningen, Mackmyra

 

I slutet av februari började General Mackmyra säljas i Swedish Match egna butiker, men för dem som inte bor i Göteborg, Stockholm eller Strömstad kommer såklart Snusogram börja sälja snuset rikstäckande under april månad. Hör av er till oss om ni vill veta mer om denna, spännande och framförallt fina snus. Vi lovar att hålla ner priserna för våra kära General-fans. Både Resumé och Café har börjat blogga om nyheten.

XRANGE

General är även det snus som har tillverkats i flest XRANGE varianter, XRANGE General finns både som White, Original, Strong samt den senaste varianten XRANGE General Salmiak. General är idag världens största snusvarumärke och säljs både i Sverige samt på den internationella marknaden. För dem som önskar beställa General snus online, och få sitt snus smidigt ner i brevlådan står alltid Snusogram och välkomnar er med öppna famnar. Välkomna!

Vilken är din favorit?

Läs gärna vår guide till snus online, som tar dig genom de olika affärerna som skickar hem snus till dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Nödvändiga fält är markerade *