Vi tror på
färskt och praktiskt.

Snusogram startades upp med en enkel premiss, det skall vara lyxigt att snusa. Därför erbjuder Snusogram prenumerationer på ditt snus, direkt från fabrik hem till din brevlåda, månad efter månad.

Resan från amatörer till konnässörer

Idén kring Snusogram började av en slump växa fram redan under våren 2012. Två vänner började skicka post med oupptäckta snusfynd hem till varandra. Efter en tids postande fram och tillbaka började det hela efterlikna en bokcirkel, där de goda vännerna recenserade varandras snusfynd över några glas av valfritt innehåll.

Vid löning varje månad postade de två vännerna iväg paket fyllda med nya snusfynd hem till varandra. Allt för att leta sig fram i djungeln och med detta finna den perfekta prillan. På denna väg växte månadens snus fram. Det var alltid lika spännande att se vilken nyhet som skulle dyka ner i vännernas brevlådor för att än en gång förgylla deras vardag.

Idén kring snuscirkeln var alldeles för vass för att hållas för dem själva. Vid denna tid bestod snuscirkeln av närmare ett tjugotal personer som postade sina Snusogram till varandra. De två vännerna hade fått mycket uppskattning för deras snuscirkel och ville göra det ännu enklare att dela med sig av sin idé, hur kunde fler snusare ta del av dessa snuspaket…

Genom passionen till den finmalna tobaken fann de goda vännerna en höstdag killen som skulle ta snuscirkeln tillsammans med Snusogrammen till nya höjder… och Snusogram.se var startat.

Genom detta hoppas de numera tre vännerna på att förgylla även din vardag. Välkommen in i snuscirkeln och beställ ditt snus online genom att klicka här.

Med Värme,

Snushjorten med vänner